Acasă Stiri Olt Școala Gimnazială „Regele Mihai I” din Drobeta Turnu Severin are o nouă...

Școala Gimnazială „Regele Mihai I” din Drobeta Turnu Severin are o nouă bibliotecă, prin contribuția CEZ și Narada

În luna mai, parteneriatul stabilit între CEZ și Narada a ajuns la Școala Gimnazială “Regele Mihai I” Drobeta Turnu Severin pentru soluționarea a două alerte înscrise pe HartaEdu, reabilitarea bibliotecii distruse de inundații și dotarea acesteia cu volume noi și echipamente digitale. La acțiune au participat, la voluntari, 14 angajați CEZ.

Biblioteca Școlii Gimnaziale „Regele Mihai I” Drobeta Turnu Severin a fost distrusă în urma unei inundații care a afectat întreaga clădire, devenind nefuncțională pentru elevii care au nevoie de un moment de liniște și relaxare. Pentru a schimba viitorul tinerilor înscriși, intervenția voluntarilor a avut o miză dublă reamenajarea bibliotecii (montare parchet, montare rafturi și organizarea noilor volume) și dotarea bibliotecii cu aparatură (calculator, imprimantă, videoproiector).=

De asemenea, răspunsul companiei CEZ – partener unic HartaEdu pentru regiunea Oltenia – a vizat la rândul său două componente importante: o investiție financiară în valoare de 25.000 de lei,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis, de Ziua Europei: ”Amenințarea Federației Ruse la adresa securității euroatlantice poate rămâne o realitate pentru anii următori”
Articolul următorBobby Păunescu: „Alegerile în România, controlate de un tip pe față prorus, îl susține pe Kuzmin al Rusiei. Cei din Parlament sunt servitori”