Acasă Stiri Dolj Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, premiat de Colegiul Medicilor din România

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, premiat de Colegiul Medicilor din România

Colectivul de medici al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a primit, din partea Colegiului Medicilor din România, o diplomă de recunoștință pentru contribuția și implicarea în gestionarea și lupta cu pandemia de Covid-19.

Diploma, semnată de prof. univ. Dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România, i-a fost înmânată, astăzi, managerului Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu de către dr. Ana Băleanu, președintele Colegiului Medicilor Gorj.

„Domnul doctor Coriu a ținut să nominalizeze câteva spitale cu rezultate deosebite în perioada pandemiei, printre acestea numărându-se și Spitalul Județean Târgu Jiu. Pentru noi a fost o mândrie. Mesajul transmis de președintele Colegiului Medicilor este important, iar medicii de la Târgu Jiu merită respect și considerație! Domnul doctor Coriu a ținut să felicite în mod deosebit medicii de la ATI și Boli Infecțioase, Medicină Internă și Cardiologie pentru modul în care au tratat pacienții”, a spus dr. Ana Băleanu.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentElena Udrea, căutată cu mandat european în puşcăriile din Bulgaria
Articolul următorDan Motreanu- „20.000 de beneficiari vor primi granturi pentru industria alimentară, acvacultură, piscicultură și agricultură”