Acasă Stiri Dolj Tineri fără permis, urmăriţi de poliţişti pe şoselele din Dolj

Tineri fără permis, urmăriţi de poliţişti pe şoselele din Dolj

Poliţiştii doljeni au întocmit dosare penale pe numele a doi tineri, dintre care unul minor, pentru conducere fără permis. Potrivit oamenilor legii, cei doi au refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor, care au fost nevoiţi să-i urmărească în trafic.

Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că primul incident a avut loc în comuna doljeană Melineşti, în cursul zilei de sâmbătă.

„Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Melinești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe raza comunei Melinești, sat Bodăiești. Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului cu autospeciala de poliție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Urmărirea s-a încheiat după aproximativ un kilometru, unde, cu sprijinul unui alt echipaj de poliție, s-a reușit blocarea autoturismului și imobilizarea conducatorului auto”, au explicat oamenii legii.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentFuga de poliție, o practică printre șoferi care pune în pericol oameni nevinovați. Psiholog: „Vorbim de tulburări de personalitate”
Articolul următorElevii care vor să fie admişi la profil vocațional vor fi evaluaţi în mai