Acasă Stiri Olt Un copil de 4 ani a murit în timpul unei intervenţii chirurgicale....

Un copil de 4 ani a murit în timpul unei intervenţii chirurgicale. Anchetă la spitalul unde s-a petrecut tragedia

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) „Sf. Pantelimon” Focşani a demarat o anchetă internă după ce un copil de patru ani a făcut stop cardiac în sala de operaţie şi, în ciuda faptului că medicii au încercat să îl resusciteze aproape trei ore, a decedat, au informat, luni, reprezentanţii unităţii medicale.

Potrivit medicilor, copilul a fost operat miercuri dimineaţă pentru o hernie inghinală şi externat după 24 de ore cu stare generală bună, dar s-a prezentat în urgenţă la câteva ore după externare, iar vineri a decedat în timpul unei noi intervenţii chirurgicale.

„Copilaşul a fost diagnosticat cu hernie inghinală dreaptă. Intervenţia a fost una programată. (…) Miercuri a fost operat de hernie inghinală, a doua zi a fost externat în stare generală foarte bună. Avea doar un discret edem la nivelul canalului inghinal, edem care apare foarte frecvent după această operaţie. I s-au făcut recomandările necesare.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentUn microbuz a ars ca o torță pe o șosea din Vâlcea. Scene de groază în trafic/ FOTO
Articolul următorIncertitudine legată de convocarea, în această seară, a ședințelor Consiliului local și Consiliului Județean pe tema termiei. Toată lumea e la meci – SURSE