Acasă Stiri Constanta Peste 4,8 milioane români care s-au autorecenzat vor profita de ziua liberă...

Peste 4,8 milioane români care s-au autorecenzat vor profita de ziua liberă de la muncă

Peste 6,5 milioane de români au completat chestionarul pentru recensământ până la 7 mai 2022, iar 74% dintre participanţii la recensământ din etapa de autorecenzare, adică circa 4,81 de milioane de persoane, vor profita de ziua liberă oferită de stat, arată studiul Reveal Marketing Research despre recensământul general al populaţiei şi locuinţelor. 26% declară că nu doresc să beneficieze de ziua liberă sau că nu că este cazul (pensionari, nesalariaţi etc).

Conform sursei citate, metoda preferată de românii din mediul urban pentru participarea la recensământ este autorecenzarea.

„Recensământul general al populaţiei şi locuinţelor este în plină desfăşurare pe teritoriul României, după amânarea de un an cazată de pandemia Covid-19″, susţin autorii studiului.

Prima etapă, cea de autorecenzare, se va încheia la data de 15 mai, iar începând cu ziua următoare recenzorii vor ieşi pe teren şi vor vizita adresele de unde nu s-a trimis niciun chestionar online.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentScandal în Coaliție, din cauza imnului secuiesc. UDMR către Grindeanu: Nu poate fi tras la răspundere dacă cineva cântă în tren
Articolul următorPSD vrea să modifice Constituția