Acasă Stiri Giurgiu Vizită de lucru a președintelui C.J. Giurgiu, Dumitru Beianu, la Ministerul Investițiilor...

Vizită de lucru a președintelui C.J. Giurgiu, Dumitru Beianu, la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

20
0

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, a făcut azi o vizită de lucru la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene unde, împreună cu europarlamentarul Dan Motreanu, a avut o discuție cu ministrul Marcel Boloș pe tema proiectelor finanțabile din fonduri europene pentru județul Giurgiu.

„Deblocarea finanțării prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) a sistemelor de alimentare cu apă si tratarea apelor uzate din 21 de unități administrativ teritoriale din județul Giurgiu a fost o temă a discuțiilor.

Nu au fost omise nici alte teme importante precum proiectul legat de cele două noi secții, de oncologie și de neurologie pe care le dorim la Spitalul județean Giurgiu, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), sau construirea unui campus școlar destinat învațământului dual și profesional-dual, pteiecte care vor aduce în județul Giurgiu sume importante din banii europeni”, informează Consiliul Județean Giurgiu.
(Jurnal)

Articolul precedentFurnizorii de utilități și instituțiile publice vor trebui să accepte și plata online, cu cardul
Articolul următorTeatru, dans și muzică oferite giurgiuvenilor în această săptămână în cadrul Primăverii Culturale Giurgiuvene