Acasă Stiri Olt Aproape 1000 de șoferi, testați de polițiștii argeșeni în cadrul „Alcohol &...

Aproape 1000 de șoferi, testați de polițiștii argeșeni în cadrul „Alcohol & Drugs Marathon”

Polițiștii rutieri argeșeni au desfășurat, în perioada 4 – 10 mai, activități în cadrul acțiunii „Alcohol & Drugs Marathon”, inclusă în operațiunea ,,Alcohol & Drugs”, a ROADPOL (Organizaţia Poliţiilor Rutiere din Europa), pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe psihoactive.

Astfel, polițiști rutieri și din cadrul structurilor teritoriale de ordine publică au desfășurat acțiuni în teren, în cadrul cărora au fost testați 962 de conducători auto.

De asemenea, au fost constatate opt infracțiuni pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice și 31 de abateri, reprezentând contravenții pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice, pentru care au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de peste 40.000 de lei.

În primele patru luni ale anului 2022, pe teritoriul județului Argeș s-au produs 29 de accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 9 persoane și rănirea gravă a 25 de persoane.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentInvestiție strategică în rafinăria Vega Ploiești
Articolul următorBulevardul Independenței, închis în perioada 13 – 15 mai. Campionat Național de Super Slalom și Îndemânare Auto la Ploiești