Acasă Stiri Dolj Cupa României / FC Voluntari, prima echipă calificată în finală

Cupa României / FC Voluntari, prima echipă calificată în finală

FC Voluntari s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seară, în deplasare, la Piteşti, într-un meci din manşa secundă a semifinalelor. Gruparea ilfoveană câștigase și meciul tur, cu 2-0.

La Pitești, FC Voluntari s-a impus prin golul marcat de Florin Achim (’85 – penalti), după un fault comis de Deian Boldor asupra lui Helder Tavares. Boldor a fost eliminat (’83).

De menționat că și FC Argeş a beneficiat de un penalti, după contact între Cristian Dumitru şi Denis Ciobotariu, dar Ionuţ Şerban l-a ratat (’51).

Şi ilfovenii au avut un om eliminat, pe internaţionalul moldovean Vadim Raţă, pentru al doilea cartonaş galben (’86), după ce fusese înlocuit.

În minutul 34, Marcelo Lopes şi Joao Miguel s-au ciocnit la un duel pentru minge, fiind nevoie de intervenţia ambelor ambulanţe. Cei doi jucători şi-au revenit în cele din urmă,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentPrimăria Rovinari premiază cea mai frumoasă grădină
Articolul următorComunicat de presă – FINALIZARE PROIECT „Modernizare drum județean (675B) ce traversează localitățile Câmpu Mare-Albeni-Călugăreasa-Prigoria-Zorlești-Alimpești, până în DJ 675C”