Acasă Stiri Dolj Schelet uman, găsit în subsolul unui bloc din Bihor

Schelet uman, găsit în subsolul unui bloc din Bihor

Descoperire şocantă, miercuri după amiaza, în Aleşd, județul Bihor. Administratorul unui bloc a găsit în subsolul imobilului, într-o boxă care n-a mai fost deschisă de circa zece ani, un schelet uman întreg, relatează ebihoreanul.ro.

„Miercuri, 11 mai a.c., la ora 15.50, poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de administratorul unui bloc de locuinţe din oraşul Aleşd, judeţul Bihor, că, într-o boxă din subsolul imobilului, care nu mai fusese deschisă de aproximativ zece ani, a descoperit oseminte umane”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Bihor.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, „poliţiştii de investigaţii criminale din Aleşd s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că datele sesizate se confirmă, fiind vorba de un schelet uman, aparent întreg, neidentificat deocamdată”.

Osemintele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea expertizării şi stabilirii cauzei decesului, mai transmite IPJ.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentSenatorul Titus Corlățean, prezent la inaugurarea Bibliotecii „Mihai Eminescu” din Saranda (Albania)
Articolul următorDeputatul de Ilfov Daniel Ghiţă cere demisia ministrului UDMR Tanczos Barna şi se întreabă câtă încredere mai poate avea România într-un ministru „care nu ratează nicio ocazie de a trăda simbolurile naționale”