Acasă Stiri Giurgiu Cu ce dorea un turc, să intre în România , prin frontiera...

Cu ce dorea un turc, să intre în România , prin frontiera de la Giurgiu…

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autocar, peste 300 de parfumuri, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.
În noaptea de miercuri spre joi, 12 mai (ora 00:10), polițiștii de frontieră giurgiuveni au efectuat, pe sensul de intrare în țară, un control asupra unui autocar, care transporta persoane în regim internațional, pe ruta Turcia – România.
          Cu această ocazie, polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit printre bagajele pasagerilor, în mai multe colete de culoare neagră, un număr de 328 de parfumuri,  ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.
În cadrul cercetărilor, s-a stabilit faptul că bunurile respective aparțineau unui cetățean turc, în vârstă de 49 de ani, șoferul autocarului.
          Bunurile, în valoare de aproximativ 98.400 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
           În prezent,  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentDeșeuri plastice bulgărești, returnate societății expeditoare de către polițiștii de frontieră giurgiuveni…
Articolul următorActivitate catehetică cu tema ,,Despre Învierea Domnului“ la biserica ,,Sfinţii apostoli Petru şi Pavel“ din municipiul Târgu-Jiu