Acasă Stiri Constanta Polițiștii locali din Constanța au dat 11 amenzi pentru opriri și staționări...

Polițiștii locali din Constanța au dat 11 amenzi pentru opriri și staționări neregulamentare

Zilele trecute, polițiștii locali din Constanța cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice  din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune tematică pe raza municipiului pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale.

Au fost aplicate 111 sancțiuni contravenționale în valoare 30.350 lei, în conformitate cu prevederile Codului Rutier. De asemenea, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 11 autovehicule.

„Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru desfășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic. Desfășurarea circulației rutiere fără evenimente neplăcute și în siguranță reprezintă o prioritate pentru Direcția Generală Politia Locală Constanța. Autoturismele oprite/staționate în locuri interzise reprezintă un pericol pentru participanții la trafic.”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

The post Polițiștii locali din Constanța au dat 11 amenzi pentru opriri și staționări neregulamentare appeared first on .

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentCe nereguli a descoperit Curtea de Conturi la Primăria Cumpăna
Articolul următorCompania de Apă Târgoviște, anunț depunere solicitare emitere acord de mediu