Acasă Stiri Giurgiu Proiect ce va facilita accesul la servicii de internet de mare viteză,...

Proiect ce va facilita accesul la servicii de internet de mare viteză, pe tot teritoriul țării! Primii beneficiari , locuitorii din mediul rural!

A fost adoptată în Sematul României, Legea privind asigurarea accesului persoanelor fizice la servicii de internet în bandă largă, la punct fix. 

Ce înseamnă asta pentru noi, utilizatorii?  În acest nou mod , internetul, definit ca serviciu universal, va putea fi disponibil pentru toţi românii, la viteze mari, indiferent unde locuiesc ei pe teritoriul ţării.

Potrivit inițiatorilor, legea va oferi în special comunităților rurale acces la internetul fix de bandă largă, ceea ce va permite afacerilor din zonele defavorizate să identifice mai uşor şansele de intrare pe pieţe, mai ales în domenii precum agricultura.

Internetul la punct fix  va  contribui nu numai  la dinamizarea și ntegrarea  unor comunităţi întregi de români, ci va sprijini succesiv acele condiţii care să ajute în mod natural iniţiativa privată, economia digitală şi nu în utimul rând inovaţia sistemică în ţară – au motivat , inițiatorii acestui proiect.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentInvitație la teatru! O comedie spumoasă, cu intrare liberă, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”
Articolul următorCa la noi, la nimeni – Apropierea decesului CFR!?