Acasă Stiri Dolj Un oraș din China oferă 1,5 milioane de dolari câștigătorilor Premiului Nobel...

Un oraș din China oferă 1,5 milioane de dolari câștigătorilor Premiului Nobel care se vor muta acolo

Autoritățile din Wuxi, un oraș industrial de pe coasta Chinei, la oferă câștigătorilor Premiului Nobel până la 10 milioane de yuani (1,48 de milioane de dolari) în subvenții pentru locuințe pentru a încerca să îi atragă în localitate, informează Hotnews.

În ultimii ani, mai multe orașe mari din China, inclusiv centre tech din centrul țării, au început să ofere stimulente precum reduceri de taxe și impozite pentru absolvenții de studii superioare ca parte a eforturilor de a-și moderniza economiile locale.

Printre principalele stimulente oferite sunt cele pentru cumpărarea unei locuințe în orașele în care prețurile imobiliare au explodat, iar cheltuielile cu ratele bancare au ajuns să reprezinte o porțiune semnificativă din veniturile lunare ale locuitorilor lor.

Autoritățile din Wuxi afirmă că subvenția pe care o oferă două districte din oraș este printre cele mai mari din țară, ea adresându-se persoanelor talentate din „categoria A”,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentÎn Valu lui Traian, zona F, se construiesc o creșă, grădiniță și o școală cu spațiu pentru after school
Articolul următorCurtea de Apel Bucureşti a dat sentinţele definitive în Dosarul Colectiv