Acasă Stiri Giurgiu Ce bunuri au descoperit polițiștii de frontieră giurgiuveni în două autocare

Ce bunuri au descoperit polițiștii de frontieră giurgiuveni în două autocare

Polițiștii de frontieră giurgiuveni efectuează cercetări față de un cetățean turc și un cetățean român, pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.
Persoanele în cauză achiziționaseră din Turcia peste 600 de bunuri susceptibile a fi contrafăcute, constând în parfumuri și încălțăminte  sport, bunuri pe care intenționau să le comercializeze pe teritoriul țării noastre.
În ultimele 24 de ore, polițiștii de frontieră giurgiuveni au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, mai multe mijloace de transport.
Cu această ocazie, colegii noștri au descoperit în două autocare, printre bagajele pasagerilor, saci din plastic de culoare neagră, dar și cutii din carton, care conțineau 536 parfumuri și 121 perechi de încălțăminte sport, toate purtând însemnele unor mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute.
În cadrul cercetărilor,  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentDirectorul GSP, Adrian Răcaru, ne vorbește despre planificarea activităților de dezinsecție pentru săptămâna 16-20 mai
Articolul următorPost vacant de șofer la primărie