Acasă Stiri Giurgiu Doi bărbați reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune (VIDEO)

Doi bărbați reținuți pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune (VIDEO)

La data de 12 mai a.c., polițistii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Giurgiu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, au efectuat trei percheziții domiciliare, în comuna Liești, județul Galați, la locuințele a două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.
Link video: https://youtu.be/ZkKCc90qVO0
În fapt, sunt efectuate cercetări în legătură cu plângerea formulată de către un bărbat, de 23 de ani, din comuna Letca Nouă, județul Giurgiu, împotriva a doi bărbați, bănuiți de comiterea infracțiunii de înșelăciune.
Victima ar fi dorit să înființeze o spălătorie auto, sens în care ar fi găsit pe o rețea de socializare un anunț, prin care două persoane ar fi precizat că se ocupă cu înființarea și amenajarea de spălătorii auto.
Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în perioada 15 iunie-19 iunie 2021, doi bărbați, de 22 de ani,  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedent16 misiuni de acordare a asistenței medicale și 2 incendii de vegetație stinse de pompierii giurgiuveni în ultimele 24 de ore
Articolul următorDănești și Cărbunești: Campanie pentru protejarea animalelor