Acasă Stiri Valcea Karim Benzema, marele favorit la câștigarea Balonului de Aur

Karim Benzema, marele favorit la câștigarea Balonului de Aur

Atacantul francez Karim Benzema este considerat marele favorit la câștigarea Balonului de Aur 2022, după ce a avut un sezon de senzație în tricoul lui Real Madrid.

Gala Balonul de Aur 2022 va avea loc în luna octombrie și vine cu schimbări majore față de anii precedenți. În primul rând, trofeul nu va mai fi acordat doar pentru realizările dintr-un an calendaristic, ci pentru tot sezonul fotbalistic. În cazul de față, pentru toate meciurile disputate în sezonul 2021/2022.

De asemenea, o altă schimbare importantă este legată de numărul votanților. Astfel, lista a fost redusă semnificativ și doar antrenorii și căpitanii primelor 100 de țări din clasamentul FIFA vor mai avea drept de vot, în timp ce țările mai slab cotate nu vor mai fi luate în calcul la gală.

În aceste condiții, pentru ediția din 2022, francezul Karim Benzema este favorit să câștige Balonul de Aur,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentImagini dezolante din cartierul Mihai Bravu: „În tot parcul este pietriș, copiii inhalează foarte mult praf și se întorc acasă foarte murdari”
Articolul următorALERTĂ IMEDIATĂ de COD PORTOCALIU de FURTUNI în Alba: Averse torenţiale ce vor cumula peste 35-40 l/mp. Localitățile vizate