Acasă Stiri Olt Sorin Oprescu, condamnat DEFINITIV la 10 ani și 8 luni de închisoare...

Sorin Oprescu, condamnat DEFINITIV la 10 ani și 8 luni de închisoare cu EXECUTARE, dar inculpatul nu mai e de găsit

Magistrații de la Curtea de Apel l-au condamnat, vineri, pe Sorin Oprescu la o pedeapsă de 10 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Pedeapsa este dublă față de cea primită în primă instanță. Decizia este definitivă. Poliția îl caută pe fostul primar al Capitalei la mai multe adrese, însă fără succes. Potrivit unor surse, acesta s-ar afla la fiul său, în Austria.

Poliția Română a publicat pe site-ul oficial anunțul prin care Sorin Oprescu este dat în urmărire generală după ce nu a fost găsit la domiciliu pentru a-și executa pedeapsa.

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, merge la închisoare, la fix 3 ani de la sentința în primă instanță primită în dosarul de corupție. Pe fond, fostul edil a fost condamnat de magistrații de la Tribunalul București la 5 ani și 4 luni de închisoare.

Magistrații au decis, astăzi, o pedeapsă dublă,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentManagerul Spitalului de Urgență Slobozia, Liviu Patrichi: Persoanele angajate pe perioada stării de alertă vor susține examene pentru trecerea la perioadă nedeterminată
Articolul următorMuzeul Județean Olt, 70 de ani de la înființare. Evenimente maraton pe durata mai multor zile/ VIDEO+FOTO