Acasă Stiri Gorj Câți bani primește Gorjul pentru investiții în rețelele de gaz

Câți bani primește Gorjul pentru investiții în rețelele de gaz

Noi alocări de fonduri pentru județul Gorj prin programul național de investiții „Anghel Saligny”. Este vorba de 161.352.028 lei, bani care vor fi folosiți pentru înființarea, extinderea și modernizarea rețelelor de distribuție a gazelor naturale.

În total, județelor le-a fost repartizată suma de 7,5 miliarde de lei.
„70% dintre localitățile din România nu sunt racordate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale. Trebuie să asigurăm serviciile publice de bază în cât mai multe localități, acesta a fost motivul pentru care Guvernul a creat Programul de investiții «Anghel Saligny», prin care vom racorda gospodăriile la rețeaua de apă, canalizare, gaze și vom reabilita drumuri”, a declarat Cseke Attila, ministrul Dezvoltării.
Cea mai mare sumă, 236.629.506 de lei, a fost alocată județului Suceava, urmate de alocările pentru județele Teleorman, Olt, Vaslui și Iași.
„Criteriile de selectare care au fost luate în considerare la alocarea sumelor au fost numărul de unități administrativ-teritoriale dintr-un județ,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentFaimoasa mezzosoprană spaniolă Teresa Berganza a murit
Articolul următorAtenționare meteorologică – averse torențiale, frecvente descărcări electrice, pe alocuri vijelii și grindină