Acasă Stiri Dolj Atletism / Opt medalii pentru România la Campionatele Balcanice de alergare montană

Atletism / Opt medalii pentru România la Campionatele Balcanice de alergare montană

România a cucerit 8 medalii, 3 de aur, 2 de argint şi 3 de bronz, la cea de-a XIV-a ediţie a Campionatelor Balcanice de alergare montană, desfăşurată sâmbătă, la Câmpulung Moldovenesc.

La a treia ediţie găzduită de Câmpulung Moldovenesc, medaliile de aur ale României au fost câştigate de Ionela Denisa Dragomir, la individual senioare, de echipa de seniori, compusă din Marian Cristian Moşoiu, Alin Ionuţ Zincă, Bogdan Damian şi Gabriel Andrei Preda, precum şi de echipa de senioare, alcătuită din Ionela Denisa Dragomir, Ingrid Mutter, Alina Andreea Pîşcu şi Ionela Viorica Dobriţă.

Cele două medalii de argint au fost obţinute de Alin Ionuţ Zincă, la individual seniori, şi de echipa feminină Under-20 (Maria Vainer, Nicoleta Ticăleac, Mirela Moroşan şi Diana Dan).

Pe cea de-a treia treapta a podiumului de premiere au urcat Bogdan Damian, la individual seniori, Ingrid Mutter, la individual senioare, şi de Bianca Vainer,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentUcrainenii acuză un atac cu fosfor la Azovstal
Articolul următorConducerea sub influența alcoolului sau/și fără permis două din cele mai frecvente infracțiuni comise de conducătorii auto, în județul Giurgiu…