Acasă Stiri Dolj MApN organizează o nouă campanie de recrutare a rezerviştilor voluntari

MApN organizează o nouă campanie de recrutare a rezerviştilor voluntari

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) organizează o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc să îndeplinească serviciul militar în rezervă în calitate de rezervist voluntar în Armata României, potrivit unui comunicat al ministerului.

Armata are disponibile 871 de locuri pentru ofiţeri, maiştri militari, subofiţeri, gradaţi şi soldaţi. Persoanele interesate pot depune dosarele în perioada 16 mai – 10 iunie la centrul militar zonal, judeţean sau de sector.

”La centrul militar zonal, judeţean sau de sector pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul, cetățenii interesați vor fi informaţi cu privire la avantajele îndeplinirii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar, etapele procesului de recrutare şi selecţie, la structurile desemnate să execute selecția, unitatea sanitară militară unde urmează să susţină examinarea medicală, precum și la unitatea militară sau centrul de instruire în care urmează să execute programul de instruire iniţială, în situația în care fac obiectul acestei instruiri,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentEclipsă totală de Lună vizibilă în România
Articolul următorMedalii pentru atletele din Gorj