Acasă Stiri Gorj Morega crede în declarația filozofului rus Dugin iar Iohannis pare să o...

Morega crede în declarația filozofului rus Dugin iar Iohannis pare să o confirme!

52
0

Dan Morega, președintele IAIPP, trage un semnal de alarmă în legătură cu intenția lui Klaus Iohannis, anunțată deja de filozoful rus Alexandr Dugin, de a preda suveranitatea sistemului de sănătate către Organizația Mondială a Sănătății-OMS (în cadrul resetării și globalizării). De altfel și profesorul Ioan Ghișe susține aceiași ipoteza, considerând că Parlamentul nu poate sta impasibil, fiind obligat să intervină pentru a opri acest plan anunțat de președinte. Punând cap la cap aceste informații, Morega spune că războiul dintre Rusia și Ucraina poate fi tradus, președintele IAIPP atrăgând atenția gorjenilor să deschidă bine ochii și să își tragă singuri și raționali concluziile din evenimentele viitoare care vor afecta România.

,,…Acesta nu este un război cu Ucraina. Este o confruntare cu globalismul ca fenomen planetar integral. Este o confruntare pe toate planurile – geopolitic și ideologic. Rusia respinge totul în globalism – unipolaritatea, atlantismul, pe de o parte, și liberalismul,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentLa invitația Senatorului Toma PETCU, o delegație a Comisiei pentru Transporturi din Parlamentul European, vizitează România!
Articolul următorComisia Europeană recunoaște că nu se poate renunța la cărbune așa de repede cum a plănuit