Acasă Stiri Giurgiu A fost inaugurat Centrul educațional de tineret din Găujani!

A fost inaugurat Centrul educațional de tineret din Găujani!

17
0

Cu o săptămână în urmă a fost inaugurat Centrul educațional de tineret Găujani. El  are ca scop să livreze servicii de calitate pentru persoanele aparținând grupurilor vulnerabile din zonă.
Membrii Asociației AVATAR, prin Gabriela Luciana Teodorescu, și cei din Asociația Datini Educație Cultură – Găujani, prin Cornelia Enache,  i-au invitat totodată pe  oaspeții acestui eveniment  să viziteze  muzeul țărănesc de aici,  în care se pot regăsi obiecte ale portului rural al zonei: prosoape țesute de meșteșugari locali sau obiecte prăfuite de vreme.
La această acțiune au fost implicate circa 50 de persoane (copii, tineri și adulți), inițiatorii proiectului sperând, așa cum declarau,  să formeze în localitate o adevărată comunitate a tinerilor.
Conform proiectului  va urma un șir întreg de acțiuni de promovare:      o campanie de strângere de fonduri pentru centrul educațional nou înființat; constituirea unei  caravane de promovare a rezultatelor proiectului în 5 localități rurale din județul Giurgiu:  realizarea  unui website și nu în ultimul rând promovarea acestui proiect printr-o campanie locală de conștientizare: ”Cetățeni implicați –

Articolul precedentAu fost aprobate exproprierile de pe Centura Galațiului
Articolul următorFostul Președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost achitat definitiv în dosarul în care era acuzat că nu a supus la vot încetarea mandatului senatorului giurgiuvean, Cristian MARCIU