Acasă Stiri Gorj Hanca și Rivaldinho, acontați de Craiova. Alți doi fotbaliști, așteptați în Bănie

Hanca și Rivaldinho, acontați de Craiova. Alți doi fotbaliști, așteptați în Bănie

19
0

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu jucătorii formației MKS Cracovia, Sergiu Hanca (30 de ani) și Rivaldinho (27 de ani). Finanțatorul Mihai Rotaru a anunțat că ambii fotbaliști vor îmbrăca echipamentul alb-albastru în sezonul viitor.
Conducătorul clubului a mai spus că alte transferuri sunt așteptate în Bănie, mai ales după ce Universitatea a remizat cu ,,U” Cluj (1-1), într-un meci la finalul căruia antrenorul Laszlo Balint și-a criticat jucătorii pentru lipsa de implicare.
„Am spus-o că noi continuăm. Au venit Raul Silva, Ivan Martic, astăzi au venit Rivaldinho și Hanca. În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem încă doi, dacă nu chiar trei jucători. Sunt jucători pe care-i cunoaștem.
La nivel de atitudine, de mentalitate, vom avea cu siguranță o creștere. Ceea ce s-a întâmplat cu ‘U’ Cluj e o rușine, nu ai voie să porți tricoul Universității și să te prezinți în felul acesta.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentCoadă de tiruri pe 10 kilometri înainte de comuna Daia și pe toată porțiunea șoselei de centura ce duce spre Frontiera Giurgiu! (VIDEO)
Articolul următorMulte controale, puține amenzi