Acasă Stiri Olt Situația traficului rutier în țară, la ora 07.00

Situația traficului rutier în țară, la ora 07.00

17
0

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună restricții de circulație pe autostrăzi sau drumurile naționale.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară pe un carosabil uscat, fără precipitații, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Traficul rutier rămâne închis pe DN 17B, la kilometrul 44+200 de metri, între localitățile Holda și Broșteni, județul Suceava, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanți pe carosabil, care au blocat drumul pe ambele sensuri de mers.

Astăzi, până la ora 19:30, circulația rutieră va fi închisă în reprize de 15 – 30 minute, pe sectoare de 1-2 kilometri, pe DN 67C Transalpina, între Rânca (județul Gorj) și Obârșia Lotrului (județul Vâlcea), în vederea realizării unei campanii publicitare.

Pe DN 2N,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentLegile Puterii | Planul „Ursula” pentru iarna lui Putin: marea RAȚIONALIZARE. România ia poziția drepți!
Articolul următorCum răspunde ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, la criticile parlamentarilor din comisia specială