Acasă Stiri Prahova Elisabeta Milea, profesoara care îi aduce pe elevi aproape de muzică: “Ansamblul...

Elisabeta Milea, profesoara care îi aduce pe elevi aproape de muzică: “Ansamblul vocal-instrumental Celesta s-a născut în cadrul orei de religie”

5
0

Elisabeta Milea, profa de religie, Colegiul Național Nicolae Grigorescu, Câmpina, grup vocal instrumental, Celesta, interviuElisabeta Milea este profesor de religie la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina. În 2018 a fondat grupul vocal-instrumental Celesta, grup care bucură sufletele oamenilor. Iubește literatura, cinematografia rusă, muzica, pedagogia și să coloreze. Grupul de artiști numără în prezent peste 35 de elevi, susținuți de profesori și directorul colegiului. În cadrul interviului puteți viziona […]

Articolul Elisabeta Milea, profesoara care îi aduce pe elevi aproape de muzică: “Ansamblul vocal-instrumental Celesta s-a născut în cadrul orei de religie” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentPSD, amendament la ordonanța pe energie
Articolul următorFostele tarabe de cărți din centrul Ploieștiului, pericol public. ”Așteptăm să moară cineva până să fie demolate?”