Acasă Stiri Gorj Patron condamnat pentru vânzarea de haine și parfumuri „de firmă”

Patron condamnat pentru vânzarea de haine și parfumuri „de firmă”

Un afacerist din Târgu-Jiu a fost condamnat la plata unei amenzi penale pentru vânzarea de haine, cosmetice și parfumuri contrafăcute ale unor celebre mărci din lume. În același timp, și firmele afaceristului sunt bune de plată, având de achitat amenzi penale de 20.000 de lei.

Afacerea patronului a fost stricată de polițiști în urmă cu trei ani. Potrivit anchetatorilor, la sfârșitul lunii octombrie 2019, organele de cercetare penală din cadrul IPJ Gorj s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în două magazine din Piața Mică din Târgu-Jiu erau expuse spre comercializare peste 100 de articole de îmbrăcăminte, cosmetică şi accesorii purtătoare ale însemnelor şi denumirilor unor mărci de lux, gen Guess, Hermes, Gucci, Armani, Chanel sau Paco Rabanne, susceptibile a fi contrafăcute.

Marfă confiscată și distrusă
Hainele, gențile și parfumurile „de firmă” au fost confiscate de poliţie. Patronul le-a declarat anchetatorilor că a cumpărat produsele de la diferite societăţi comerciale din Complexul Comercial „Dragonul Roşu” din Bucureşti,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentAndrieș anticipează un duel echilibrat cu Slatina: Va fi un meci de ,,care pe care”
Articolul următorTable Rate Shipping for WooCommerce Nulled 4.3.6 Free Download