Acasă Stiri Constanta Turiștii care vor veni în sudul litoralului anul viitor vor plăti o...

Turiștii care vor veni în sudul litoralului anul viitor vor plăti o taxă specială. Pentru investitori, unele taxe s-au triplat

9
0

Stațiunea Saturn

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, recent, în cadrul unei ședințe ordinare, mai multe proiecte de hotărâre care prevăd introducerea unor taxe noi în turism sau majorarea de cinci ori a unora existente!

Astfel, aleșii locali au stabilit cuantumul și condițiile de aplicare a taxei speciale de dezvoltare și promovare turistică, a taxei speciale de stațiune și a taxei speciale pentru eliberarea/vizarea autorizației pentru activitățile comerciale, începând cu anul viitor.

„Din 2023, taxa de dezvoltare și promovare turistică va fi de 15 lei/cameră/an, cumulată cu rata inflației pentru persoanele fizice care dețin certificat de clasificare eliberat de Ministerul Antreprenoriatului și  Turismului, iar pentru complexurile hoteliere valoarea va fi de 25 lei/cameră/an, cumulată cu rata inflației.”, a anunțat Primăria Mangalia, care administrează, pe lângă municipiu, stațiunile Saturn, Venus, Cap-Aurora, Jupiter, Neptun-Olimp.

La capitolul activități de agrement de tipul beach-bar și parcuri de distracție,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentCetățeanul rus dispărut în Marea Neagră nu va mai fi căutat, dar marinarii de pe navele care tranzitează zona trebuie să fie vigilenți
Articolul următorCelebra formație CLEANTE, prezentă la aceasta ora, la deschiderea unui restaurant din apropierea Giurgiului… (VIDEO)