Acasă Stiri Constanta Un copil de 7 ani se luptă cu cancerul la rinichi. ...

Un copil de 7 ani se luptă cu cancerul la rinichi. „Am crezut că totul s-a sfârșit! Nu înțelegeam – nici eu, nici soția – ce ni se întâmplă. De ce? Unde a fost greșeală noastră?”

Cătălin, un copul de numai 7 ani, se luptă cu o boală cumplită: cancerul. Nu e însă singur în lupta pe care trebuie să o poarte! Părinții, prietenii de la școală, rudele și comunitatea îi sunt alături! Are totuși nevoie de mult ajutor.

,,În urma unei investigații medicale am fost anunțați că fiul nostru are cancer. Nu vă puteți imagina durerea pe care o simte un părinte în astfel de momente! Când am aflat, am simțit cum pică cerul pe mine! Am crezut că totul s-a sfârșit! Nu înțelegeam – nici eu, nici soția – ce ni se întâmplă. De ce? Unde a fost greșeală noastră?”, povestește vădit afectat de situație, Nicolai Boicu tatăl lui Cătălin. 

,,Totul a fost bine și frumos în familia noastră până am observat la îngerașul nostru o asimetrie evidentă a abdomenului. Au urmat multe investigații la mulți medici, multe păreri,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentHomefile duce administrarea blocurilor la un nou nivel cu o aplicație care digitalizează activitatea asociațiilor de proprietari
Articolul următorCupa României | CCA a anunţat brigada meciului Ripensia – FCU