Acasă Stiri Mehedinti Eduard Hellvig, ATAC voalat la Florian Coldea: „Știu de problemele generate de...

Eduard Hellvig, ATAC voalat la Florian Coldea: „Știu de problemele generate de unii foști lucratori ai SRI”

5
0

Eduard Hellvig, ATAC voalat la Florian Coldea: „Știu de problemele generate de unii foști lucratori ai SRI”Declaratie cu iz de razboi din partea directorului Servicului Roman de Informatii, Eduard Hellvig. Acesta a lansat un atac voalat la adresa “fostilor lucratori ai SRI” si, desi nu a pronuntat vreun nume, Hellvig nu s-a referit la simpli fosti lucratori ai SRI, ci la fosti ofiteri importanti din cadrul Serviciului, reuniti in asa-zisa “tabara a rezervistilor”. Tabara din care fac parte, conform informatiilor vehiculate in spatiul public, fostul sef operativ al SRI, generalul Florian Coldea, si fostul sef al Directiei Juridice a SRI, generalul Dumitru Dumbrava.

Astfel, in discursul sustinut marti, 4 octombrie 2022, la Universitatea Babes-Bolyai, cu ocazia implinirii a 15 ani de la debutul cursurilor de studii de securitate, seful SRI s-a plans de problemele pe care le cauzeaza fosti lucratori ai SRI. Mai exact, Eduard Hellvig a dezvaluit ca exista fosti lucratori ai SRI care manevreaza diverse personaje si care graviteaza in jurul companiilor de stat.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentGALERIE FOTO: McDonald’s se deschide în decembrie la Târgu Jiu
Articolul următorLEGILE PUTERII | România are tot ce îi trebuie aici, între granițele ei! Curaj, demnitate, determinare, iubire și încredere!