Acasă Stiri Mehedinti Traian Băsescu, afaceri cu iz rusesc. Bani și influență la cel mai...

Traian Băsescu, afaceri cu iz rusesc. Bani și influență la cel mai înalt nivel – suspiciuni grave asupra firmei Euroconstruct. Pe cine finanțează MOSCOVA? Și de ce

Traian Băsescu, afaceri cu iz rusesc. Bani și influență la cel mai înalt nivel – suspiciuni grave asupra firmei Euroconstruct. Pe cine finanțează MOSCOVA? Și de ceAcuzații grave pentru familia Băsescu! Fostul președinte și fiica sa Ioana sunt în centrul unui scandal uriaș! Asupra celor doi planează suspiciuni privind interese obscure țesute chiar la Moscova. Bomba e la un pas de explozie – potrivit presei germane, numele celor doi este legat de un scandal de spionaj. Familia lui Traian Băsescu „a vulnerabilizat puncte strategice” pe bani, scriu jurnaliștii de la Deutsche Welle, care fac legătură cu spionii de la Gazprom. În schemă ar fi intrat și firma Euroconstruct, cea care a asfaltat întreaga Capitală pe vremea când fostul președinte era primar. 

Traian Băsescu promovează afacerile patronilor din grupul Golden Blitz, susține consultantul politic Cozmin Gușă. Este de notorietate legătura fostului președinte cu firma Euroconstruct, la care se zvonea că este co-acționar Băsescu, alături de cei doi patroni, Dan Besciu și Sorin Vulpescu. 

„Băse, pe urmele lui Pontache, adică spre afaceri. Direcția este Golden Blitz,

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentVerificări la toate barajele din ţară
Articolul următorUn comisar șef de poliție și un avocat, REȚINUȚI de procurorii DNA pentru trafic de influență