Acasă Stiri Constanta Unul dintre oțeturile comercializate pe piață, retras temporar de la comercializare de...

Unul dintre oțeturile comercializate pe piață, retras temporar de la comercializare de ANPC, este acid acetic

În urma unor verificări desfășurate de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), cu aproximativ 3 luni în urmă, în lanțul de magazine Lidl, acțiuni de control care vizau modul în care este respectată legislația în domeniu, în respectivele unități, au fost prelevate probe din produsul ” Oțet din Vin SEINEANA”, LOT 1/ 17.05.2022, în vederea determinării de către un laborator acreditat a prezenței acidului acetic în produs.

Lotul prelevat a fost oprit temporar de la comercializare până la finalizarea documentului de control, ca urmare a elaborării rapoartelor de încercare.

„Am convingerea că, până la urmă, toți marii operatori economici înțeleg că suntem în aceeași tabără. Vrem consumatorii mulțumiți, la adăpost de orice pericol și încrezători în produsele și serviciile puse pe piață. Iată o dovadă în plus că trebuie să strângem rândurile și să verificăm umăr la umăr toate produsele aflate pe raft. Falșii producători și cei ce se dovedește a avea intenții rele trebuie eliminați de pe piață,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentAu distrus muniție neexplodată din cele două războaie mondiale VIDEO
Articolul următorAtenție, se oprește furnizarea apei în Aninoasa și Viforâta!