Acasă Stiri Mehedinti INCENDIU URIAȘ pe Șoseaua Nordului – Pompierii intervin de urgență. Oamenii, sfătuiți...

INCENDIU URIAȘ pe Șoseaua Nordului – Pompierii intervin de urgență. Oamenii, sfătuiți să părăsească locuințele învecinate

64
0

INCENDIU URIAȘ pe Șoseaua Nordului – Pompierii intervin de urgență. Oamenii, sfătuiți să părăsească locuințele învecinateUn incendiu violent a izbucnit într-un bloc dintr-o zonă rezidențială adiacentă Șoselei Nordului din București. Potrivit ISU, flăcările au cuprins acoperișul unei penthouse, iar riscul este ca focul să se extindă la clădirile învecinate. Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, a făcut un apel în direct la Realitatea Plus ca locatarii din clădirile învecinate să părăsească apartamentele, pentru siguranța lor.  

Un incendiu de proporții s-a produs marți seară pe Șoseaua Nordului din Capitală. Potrivit ISU, flăcările au izbucnit pe acoperișul unei penthouse.

Purtătorul de cuvânt al ISU București Ilfov, Daniel Vasile, a declarat că pompierii au intrat în clădirea care arde, fostul hotel Perspepolis si au urcat până la penthouse-ul de la ultimul etaj, dar nu au descoperit persoane.

Din primele informații, se pare că incendiu s-a produs la fostul Hotel Persepolis, transformat ulterior în bloc de locuințe.

PENTHOUSE-UL NU ERA LOCUIT,  » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentTrei echipe rămân neînvinse la Liga 4
Articolul următorUn tânăr înarmat cu un pistol airsoft a intrat într- o casă, cerând bani