Acasă Stiri Gorj Deszăpezire de 450.000 de lei pentru Novaci și stațiunea Rânca

Deszăpezire de 450.000 de lei pentru Novaci și stațiunea Rânca

18
0

Autoritățile locale din Novaci caută o firmă care să deszăpezească străzile din oraș, precum și drumurile din stațiunea montană Rânca. Contractul va fi încheiat pentru sezonul 2022-2023, iar suma pusă la bătaie este de 450.000 de lei, fără TVA. Față de anul trecut, deszăpezirea este mai scumpă cu 100.000 de lei.

„Drumurile publice sunt afectate în perioada de iarnă de fenomene meteorologice diverse (ninsori, gheață, polei etc.) ce pot determina înrăutățirea viabilității acestora, dificultăți în desfășurarea traficului sau chiar închiderea traficului rutier. În vederea asigurării circulației rutiere pe aceste drumuri în condiții de siguranță în timpul iernii, sunt necesare a fi prestate o serie de servicii care să conducă la prevenirea și combaterea lunecușului și a înzăpezirii acestora”, potrivit caietului de sarcini.
Pentru realizarea serviciilor de deszăpezire, se au în vedere prestarea următoarelor categorii de servicii: curățirea mecanizată a zăpezii cu următoarele tipuri de utilaje: 2 autoîncărcătoare cu lamă și cupă mai mare de 2,8 metri cubi,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentBiserica «Sf. Cuv. Parascheva» de la Strâmba-Jiu şi-a sărbătorit hramul în veşminte înnoite! – ,,Se seamănă întru stricăciune, înviază întru nestricăciune”!
Articolul următorMinistrul Muncii, veşti excelente pentru românii de peste 45 de ani. Se dau 2250 de lei lunar de la stat