Acasă Stiri Gorj Profesori și specialiști din Gorj, într-un parteneriat de formare profesională în Lisabona!

Profesori și specialiști din Gorj, într-un parteneriat de formare profesională în Lisabona!

23
0

Activitățile proiectului „Stagiile de practică – pașaport către piața muncii”, derulat în parteneriat de către Colegiul Tehnic „General Gheorghe Magheru” Târgu-Jiu, S.C. Centrul de Calcul S.A. Târgu-Jiu și Centro de Formacao Profissional da Industria Eletronica, Energia, Telecomunicacoes e Tecnologias de Informacao – CINEL, are loc în această perioadă, în Lisabona.

Discipline opționale, ghide de bune practici
Proiectul este finanțat prin intermediul Programului de educație, burse, ucenicie și antreprenoriatul tinerilor în România, prin Granturile SEE 2014-2021 și urmărește să crească calitatea stagiilor de practică oferite de cele două instituții gorjene, a anunțat Emi TV.
11 profesori și specialiști din domeniul tehnicii de calcul de la cele două instituții vor participa pe durata unei săptămâni la stagii de formare alături de specialiști din cadrul CINEL – Lisabona și a unor parteneri ai acestuia, pentru a observa modele de bune practici ce pot fi transferate cu succes în activitățile instituțiilor partenere.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentEuroparlamentarul Dan MOTREANU: „Crește numărul unităților de învățământ în care se va derula programul pilot «Masă caldă»”
Articolul următorVasilică ar putea pleca de la FCU: Va primi oferte foarte mari