Acasă Stiri Gorj Un nou proiect ADER pentru tinerii din Târgu-Jiu

Un nou proiect ADER pentru tinerii din Târgu-Jiu

58
0

Asociația pentru Democrație Educație Respect implementează în perioada septembrie – decembrie 2022 proiectul „ADERĂ LA O CONDUITĂ PREVENTIVĂ IN LUMEA VIRTUALĂ”.

Scopul proiectului este promovarea printr-o educație non-formală a regulilor de conduită online pentru protecţia individuală şi familială în rândul tinerilor.

„Principalele obiective urmărite prin implementarea proiectului sunt: creşterea gradului de promovare a măsurilor de prevenție în mediul virtual; creșterea gradului de conștientizare a tinerilor cu privire la riscurile din mediul virtual. Beneficiarii direcți ai proiectului sunt minim 100 tineri (14 – 35 ani) din Municipiul Târgu-Jiu. În perioada septembrie – noiembrie 2022 vor avea loc următoarele activități destinate grupului țintă: seminar interactiv „SigurNet!” (septembrie – noiembrie 2022) și flash mob „ADERă la o conduită preventivă în lumea virtuală” (noiembrie-decembrie 2022). Proiectul este realizat cu sprijinul UAT Municipiul Târgu Jiu și al Consiliului Local Târgu Jiu”, anunță ADER.

 

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentTârgu Jiu, Calea Severinului: Pieton lovit pe trecere!
Articolul următorPanouri fotovoltaice 2022: Cât costă să îți instalezi panouri fotovoltaice