Acasă Stiri Constanta Cadastru și carte funciară gratuite pentru locuitorii din Lumina

Cadastru și carte funciară gratuite pentru locuitorii din Lumina

Reprezentanții OCPI Constanța s-au întâlnit marți, 15.11.2022 la sediul Primăriei Comunei Lumina  cu autoritățile locale, cetățenii, precum și prestatorul lucrărilor de înregistrare sistematică a proprietăților în vederea distribuirii materialelor de informare și promovare,  în cadrul Campaniei naționale de informare și conștientizare aferentă Proiectului major „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”, finanțat prin POR. Totodată, a fost verificat și stadiul lucrărilor de cadastru sistematic.

Lumina este una dintre cele 21 de comune din județul Constanța care beneficiază de finanțare europeană pentru înregistrarea proprietăților în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Lucrările de cadastru sunt gratuite pentru cetățeni.

Campania de informare publică la nivel local  are ca scop înştiinţarea cetăţenilor cu privire la începerea lucrărilor de înregistrare sistematică şi cu privire la beneficiile, drepturile şi obligaţiile acestora pe parcursul procesului de înregistrare sistematică a imobilelor.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentRompetrol Rafinare, amendată pentru că poluează de trei luni aerul cu oxizi de azot
Articolul următorPoker online vs. poker live