Acasă Stiri Dolj Scandal în curtea adăpostului de la Breasta

Scandal în curtea adăpostului de la Breasta

19
0

Scandal în curtea Adăpostului canin de la Breasta, unde certurile se ţin lanţ de la o vreme. Cearta a izbucnit între un voluntar care merge zilnic la adăpostul din Breasta să îngrijească câinii aduşi în carantină şi şeful adpostului.

Respectivul voluntar spune că aici se petrec adevărate orori, câinii sunt eutanasiaţi pe capete, sterilizările se fac chiar şi pe cei bolnavi, până şi puii sunt ucişi. La rândul lor reprezentanţii Salubrităţii care administrază Adăpostul de la Breasta susţin că respectivul voluntar se poartă foarte urât cu angajaţii adăpostului, le aduce jigniri şi injurii şi nu are un comportament adecvat în incinta adăpostului.

Câini în adăpostul de la Breasta

Miercuri, incidentul a pornit din cauza unui craiovean care a venit să-şi recupereze câinii capturaţi de angajaţii de la ecarisaj şi aduşi în adăpost. Pentru aplanarea certurilor a fost chemată şi poliţia. Cum au decurs lucrurile. Craioveanul şi persoana care face voluntariat le-au cerut angajaţilor de la adăpost să nu folosească crosa pentru aducerea câinilor din ţarc la maşină.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentEdward Iordănescu: „Rezultatul cu Slovenia nu e pozitiv, dar testul a fost foarte bun“
Articolul următorDoctorul Cornel MUNTEANU vine şi cu o valoroasă carte de…«Gânduri»! – «Urare»: ,,Iar, în anul care vine,/ Să vă meargă toate bine! / Să fiţi vesel, sănătos,/ S-aveţi gust, s-aveţi miros”!