Acasă Stiri Constanta Peste 30 de mine au fost descoperite și neutralizate în Marea Neagră

Peste 30 de mine au fost descoperite și neutralizate în Marea Neagră

14
0

Şeful Statului Major al Forţelor Navale (SMFN), contraamiral Mihai Panait, a declarat marţi, în cadrul unei întâlniri cu ataşaţii militari străini acreditaţi în ţara noastră, că din februarie şi până în prezent, după atacarea Ucrainei de către Federaţia Rusă, peste 30 de mine marine au fost neutralizate în bazinul vestic al Mării Negre, de către forţele navale din România, Turcia, Bulgaria şi Ucraina.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de SMFN, la întâlnire, ce are loc anual, au fost prezentate obiectivele Forţelor Navale Române pe termen scurt şi mediu, structura organizatorică, misiunile principale şi exerciţiile la care marinarii militari români au participat. Au mai fost evidenţiate activităţile de instruire bilaterale pe care Forţele Navale Române le desfăşoară împreună cu alte forţe navale partenere din Marea Neagră şi din Marea Mediterană, precum şi contribuţia FNR la asigurarea securităţii aliate în Regiunea Mării Negre, pe fondul războiului purtat de Federaţia Rusă în Ucraina.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentSe întrerupe curentul electric în Constanța, Năvodari, Valu lui Traian, Techirghiol, 2 Mai, Vama Veche, Lipnița, Goruni
Articolul următorAi taxe și impozite restante către Primăria Titu? Nu rata scutirea de la plata majorărilor de întârziere!