Acasă Stiri Constanta Ce mesaj are ENEL pentru clienții săi după ce a anunțat că...

Ce mesaj are ENEL pentru clienții săi după ce a anunțat că va pleca din România

Grupul Enel, care a anunţat marţi vânzarea activelor din România anul viitor, a venit cu un mesaj și cu cu precizări referitoare la clienții săi. Italienii au declarat că toate activităţile operaţionale ale companiei în România se desfăşoară şi vor continua să se desfăşoare în mod normal, fără a afecta clienţii finali.

„Toate activităţile operaţionale ale Enel în România se desfăşoară şi vor continua să se desfăşoare în mod normal, fără a afecta clienţii finali care vor beneficia în continuare de toate serviciile şi produsele cu care sunt obişnuiţi”, anunţă compania.

Grupul Enel şi-a prezentat marţi Planul strategic 2023-2025.

Anul viitor, activităţile din Europa se vor concentra în jurul Italiei şi Spaniei, cu vânzarea activelor din România, iar în America Latină, grupul se aşteaptă să se retragă din Peru şi Argentina şi estimează că va vinde activele din Ceará (Brazilia) pentru a se concentra mai mult pe reţelele de distribuţie din mega-oraşe (Rio şi São Paulo).

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentUnde se întrerupe curentul pe 24 și 25 noiembrie
Articolul următorȘofer român găsit mort în cabina TIR-lui, în Franța. Familia are nevoie de sprijin să repatrieze trupul neînsuflețit!