Acasă Stiri Gorj Doliu la spital. A murit o fostă asistentă medicală de la Pediatrie

Doliu la spital. A murit o fostă asistentă medicală de la Pediatrie

4
0

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu, colectivul Secției Pediatrie, dar și restul angajaților unității medicale deplâng stingerea din viață a Silviei Mircea, fostă asistentă medicală la Secția Pediatrie. „Suntem cu sufletul și gândul alături de familia greu încercată!”, transmit reprezentanții Spitalului Județean.

Silvia Mircea a lucrat vreme de 42 de ani în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, la Secția Pediatrie, îngrijind mii de copii de-a lungul anilor. La sfârșitul anului 2018 a ieșit la pensie.

„A fost un om și un coleg deosebit, un profesionist dedicat meseriei pe care și-a ales-o, a fost mentor al mai multor generații care au îmbrățișat aceeași meserie cu a dumneaei. Niciuna dintre asistentele medicale cărora le-a fost mentor nu o va uita! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină!”, transmite SJU Târgu-Jiu.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentMoldova, în pană uriașă de curent din cauza bombardamentelor din Ucraina
Articolul următorLocuri de muncă în MAI: Persoanele cu licență în specializări necesare structurilor MAI pot deveni OFIȚERI. Legea, promulgată de Iohannis