Acasă Stiri Giurgiu ISU Giurgiu: ”Bilanț tragic al primelor 10 luni din acest an, în...

ISU Giurgiu: ”Bilanț tragic al primelor 10 luni din acest an, în județul Giurgiu, în privința celor implicați în incendii!”

Anul 2023 se încheie cu un bilanț tragic: Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte două au suferit arsuri sau au fost intoxicate cu monoxid de carbon, în urma unor incendii violente.
Statistica vizează județul Giurgiu, în perioada februarie 2021- noiembrie 2022. Localitățile unde s-au petrecut aceste tragedii sunt : Goleasca, Valea Bujorului, Mihai Bravu, Cucuruzu, Comasca și Malu sunt localitățile în care s-au produs evenimentele.

Care au fost principalele cauze ale provocării incendiilor…

Jarul căzut peste materiale combustibile, mijloacele de încălzire improvizate, lumânările lăsate nesupravegheate sau folosirea focului deschis în spații închise, în apropierea lichidelor inflamabile sunt cauzele care au provocat aceste tragedii.
În consecință, cadrele ISU Giurgiu vă avertizează ca, pentru siguranța dumneavoastră și pentru a vă proteja casa de un posibil incendiu, să aveți grijă la modul de exploatare a sistemelor și a mijloacelor de încălzire.

Măsuri ce trebuie urmate cu strictețe

Reparați, dacă este cazul,  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentBărbat cu o armă neletală, depistat în zona Colegiul Național Ion Maiorescu
Articolul următorA murit în Policlinica Târgu-Jiu