Acasă Stiri Gorj Nouă copii din Gureni, lăsați să învețe la lumina lumânării! Familiile lor...

Nouă copii din Gureni, lăsați să învețe la lumina lumânării! Familiile lor din Colonia ACH, debranșate de la curent

5
0

Situație dramatică pentru patru familii cu copii care locuiesc în colonia ACH din Gureni, comuna Peștișani. Aceste familii au fost pur și simplu debranșate de la energia electrică, în cursul zilei de marți, asta de către primărie, pe motiv că beneficiarii nu au contracte semnate cu autoritatea locală. Beneficiarii acestei utilități spun, în schimb, că ar fi făcut mai multe demersuri la primărie pentru a li se încheia contracte pentru furnizarea energiei electrice dar ar fi fost refuzați, în acest caz apărând o adevărată discriminare. Asta, pentru că alte familii din colonie au contracte și evident și curent electric.

Familia Logăscu are doi copii de vârstă preșcolară iar cei mici sunt ținuți în beznă de familie, urmare a debranșării locuinței lor de la energia electrică. În acest caz, reprezentanții primăriei le-au ridicat celor patru chiar și contorul de curent, asta spre disperarea celor care locuiesc acum pe întuneric.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentMihai Țopescu – expoziție în capitală în perioada sărbătorilor de iarnă!
Articolul următorFOTO UPDATE| ACCIDENT rutier MORTAL pe DN7, la Vințu de Jos: Două persoane au DECEDAT după impactul dintre o mașină și un camion. A treia victimă a ajuns la spital