Acasă Stiri Giurgiu Peste 23 de tone deşeuri de PVC din Bulgaria, oprite în Vama...

Peste 23 de tone deşeuri de PVC din Bulgaria, oprite în Vama Giurgiu

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni alături de comisari din cadrul Gărzii de Mediu Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, nereguli privind transferul a peste 23 de tone deşeuri de PVC. Deşeurile urmau să ajungă în Germania însă au fost returnate societăţii expeditoare.
„În data de 21.11.2022, în jurul orei 23.50, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un mijloc de transport condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 32 de ani.
Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, deşeuri de PVC, încărcate din Bulgaria şi erau destinate unei societăţi din Germania.
Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat comisarilor Gărzii de Mediu Giurgiu.
Astfel, în cadrul verificărilor, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea totală de 23.880 kilograme deșeuri de PVC.  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentPeste 600 de pachete cu țigarete, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni printre bagajele unui tânăr bulgar
Articolul următorCa la noi, la nimeni – Brambureala guvernamentalo-parlamentară