Acasă Stiri Giurgiu Peste 600 de pachete cu țigarete, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni...

Peste 600 de pachete cu țigarete, descoperite de polițiștii de frontieră giurgiuveni printre bagajele unui tânăr bulgar

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui autoturism, 660 de pachete cu țigarete, ascunse și nedeclarate. Bunurile aparţineau şoferului mijlocului de transport, care nu a putut prezenta documente de provenienţă pentru acestea.
„În data de 21.11.2022, în jurul orei 16.15, polițiștii de frontieră giurgiuveni din cadrul P.T.F. Giurgiu au oprit pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autoturism, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 19 de ani.
Cu această ocazie, în urma controlului efectuat, colegii noștri au descoperit, în portbagajul mijlocului de transport, cantitatea de 660 pachete cu țigarete de diferite mărci, care aveau aplicat timbru fiscal bulgăresc. În cadrul verificărilor, s-a stabilit că bunurile aparţin șoferului autoturismului care nu deţinea documente de provenienţă pentru acestea.
Produsele, estimate la o valoare de 15.840 lei, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră,  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentAproape 31.000 de pomi de Crăciun, scoşi la vânzare în acest an de Romsilva
Articolul următorPeste 23 de tone deşeuri de PVC din Bulgaria, oprite în Vama Giurgiu