Acasă Stiri Giurgiu Sâmbătă, giurgiuvenii sunt invitați la ”Salonul de Toamnă al Artelor”, în...

Sâmbătă, giurgiuvenii sunt invitați la ”Salonul de Toamnă al Artelor”, în Sala Mare a Centrului Cultural ”Ion Vinea” din Municipiu.

Sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 11:30, în Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Vinea” din Municipiul Giurgiu are loc  ”Salonul de Toamnă al Artelor”, un eveniment organizat de către Cenaclul de Literatură și Artă „LUCEAFĂRUL” – Giurgiu (România) și Centrul Cultural „ION VINEA”,  respectiv de către Dunia Pălăngeanu, poetă, publicistă și în același timp moderatoare a acestei acțiuni culturale. 
În programul evenimentului sunt anunțate o prezentare și respectiv o expoziție de carte, cu participarea Editurii ”ART CREATIV” din București.
Invitați speciali sunt scriitorii: Daniela Toma – director al Editurii ” Art Creativ” și Ionuț Calotă – director la Revista literară „Monitorul de Poezie” .
Cu această ocazie va avea loc și o lectură publică susținută de  poeții Daniela Toma,Ionuț Calotă, Nadejda Radeva din orașul Ruse (Bulgaria) și evident de către poeta Dunia Pălăngeanu.
La Expoziția de artă plastică, cu tematică autumnală, expune Alexandru Ionescu – artist plastic din Capitală.  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentGalațiul, pe primul loc în țară la proiecte atrase prin PNRR
Articolul următorAdjunctul inspectorului șef al Poliției județene Giurgiu, Ion Viorel POLEXE , a fost numit Inspector șef al Poliției județului Dâmbovița!