Acasă Stiri Gorj Andrei Maioreanu, vicepreședinte al Asociației Naționale a Hidroenergeticienilor

Andrei Maioreanu, vicepreședinte al Asociației Naționale a Hidroenergeticienilor

Fostul secretar de stat în Ministerul Energiei, Andrei Maioreanu spune că sistemul energetic are specialiști și, de asemenea, că România are resurse care o fac puternică. Andrei Maioreanu este, de ieri, vicepreședintele Asociației Naționale a Hidroenergeticienilor ”Aqua Nostra”. Iată mesajul său public:

”România are resurse energetice care o fac puternică, și are și specialiști de valoare. Îi găsim în companii și instituții responsabile, îi găsim în universități și structuri asociative. Specialiști gata oricând să livreze idei, soluții, proiecte și planuri de dezvoltare.

Îmi face plăcere să vă anunț că de astăzi sunt vicepreședinte al Asociației Naționale a Hidroenergeticienilor „Aqua Nostra”. O asociație cu o expertiză uriașă în acest domeniu care a făcut și face cinste țării noastre – hidroenergia. Oameni valoroși, gata oricând să își pună la dispoziție capitalul de cunoaștere, atât de necesar în aceste vremuri dificile.

Le mulțumesc colegilor din asociație pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și îi asigur că mă voi strădui să fiu la înălțimea așteptărilor!”,  » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentParc inaugurat la Novaci
Articolul următorSlobozia: A intrat cu mașina în gardul cimitirului și a părăsit locul accidentului. Avea permisul de conducere suspendat.