Acasă Stiri Gorj Cosmin Morega conduce în sondajul PNL făcut la Motru

Cosmin Morega conduce în sondajul PNL făcut la Motru

Un sondaj făcut, sub acoperire, la Motru, la cererea PNL arată că primarul Cosmin Morega conduce cu 56%, conform surselor liberale, la distanță fiind fostul edil Gigel Jianu care ar avea mult sub douăzeci de procente. Deși asupra sondajului planează nenumărate suspiciuni, inclusiv din rândul PNL, asta pentru că locuitorii nu știu să fi fost sondați ,,din ușă în ușă” cum spun liberalii ori ,,pe străzile din Motru”, cert este că celor de la vârful organizației municipale a PNL le este teamă de PSD. Mai mult, din acest motiv se pare că și Daniel Burlan a dat înapoi, fiind convins că nu are nicio șansă în bătălia politică pentru scaunul de primar, singurul scop pentru care a acceptat funcția în BPJ al PNL fiind acela de a-și păstra scaunul de manager al CEO.

În schimb, liberalii au trasat la o ședință care a avut loc marți seară, la Motru,

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentStrăinii căsătoriți de 10 ani cu români ar putea primi cetățenie română, chiar dacă nu locuiesc în țară. Proiectul merge la promulgare
Articolul următorMănăstirea Lainici şi-a sărbătorit Hramul «Întrarea în biserică a Maicii Domnului» – ,,Ne rugăm cu smerenie Maicii Domnului, să ne ajute şi pe noi să ne ducem cu bine această viaţă pământească şi să ne facă parte de fericirea dumnezeiască”!