Acasă Stiri Tulcea Doi tulceni la Campionatul Mondial „United World Sport Kempo Federation”, din Budapesta

Doi tulceni la Campionatul Mondial „United World Sport Kempo Federation”, din Budapesta

Doi tulceni la Campionatul Mondial „United World Sport Kempo Federation”, din Budapesta

În ultima perioadă am auzit din ce în ce mai multe lucruri bune despre agentul de poliţie penitenciară Marius Iamandi, veştile venind ca încununare a muncii depuse în drumul său către performanţă.
Marius este agent în cadrul Penitenciarului Tulcea şi pasiunea sa ca sportiv constă în practicarea sporturilor de contact şi self defence.
În acest an a ocupat locul 3 la Camnpionatul Naţional de Kickboxing – la categoria grea, Locul 2 la Cupa României la judo şi a urcat pe primul loc la Campionatul Naţional de Judo light contact, arătând tuturor că ştie ce are de făcut.
În perioada 3 – 7 decembrie, Marius Iamandi va participa la campionatul mondial United World Sport Kempo Federation în Budapesta. „De data aceasta îmi voi face și debutul în afara țării ca și antrenor odată cu participarea elevului meu Moscu Ștefan în vârsta de 12 ani la această competiție.

 » [ CITESTE TOATA STIREA ]

Articolul precedentComunicat de presă – Lansarea proiectului „Promovarea sportului de performanță”
Articolul următorIon Dumitrel și-a întărit echipa de consilieri: Un fost judecător pensionat de la Curtea de Apel, angajat la cabinetul președintelui