Acasă Stiri Constanta Doru Iordache, noul purtător de cuvânt al Primăriei Constanța

Doru Iordache, noul purtător de cuvânt al Primăriei Constanța

Doru-Iordache

Primăria Constanța va avea un nou purtător de cuvânt, după ce persoana care a ocupat postul în ultimele luni a câștigat concursul pentru postul de director la Direcția Logistică.

În locul său a fost numit Doru Iordache, care este și unul dintre consilierii personali ai primarului, dar care a fost alături de acesta și înainte de a fi primar.

Informația a fost făcută public de city managerul Felicia Ovanesian, la finalul unei conferințe de presă susținută pe 24 noiembrie.

Imediat după ce au aflat vestea, mai mulți ziariști l-au rugat pe Doru Iordache să creeze un grup de presă pe WhatsApp, așa cum au majoritatea instituțiilor. A refuzat, spre mirarea city managerului, care nu știa că nu există un astfel de grup

Doru Iordache este fost ziarist și este un apropiat al omului de afaceri Gabriel Comănescu, care l-a susținut în campania electorală pe Vergil Chițac.

 » CITESTE MAI MULTE DESPRE ACEASTA STIRE

Articolul precedentTimișoara își va înlocui toată flota de transport în comun cu vehicule noi și electrice, după o finanțare record prin PNRR
Articolul următorFord recheamă în service 634.000 de vehicule de teren