Acasă Stiri Giurgiu Inspectorul general al IȘJ Giurgiu, prof. Ion Ghimpețeanu, invitat la convocarea cu...

Inspectorul general al IȘJ Giurgiu, prof. Ion Ghimpețeanu, invitat la convocarea cu reprezentanții Ministerului Educației. Care sunt temele dezbătute…

51
0

În intervalul 23-24 noiembrie, Inspectorul școlar general, al Inspectoratului Școlar județean Giurgiu (IȘJ), prof. Ion Ghimpețeanu, este convocat la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Ministerului Educației, în Capitală. 
După cum ne spunea prof. Ion Ghimpețeanu lucrările acestei convocări se vor desfășura miercuri după amiază, în sala de conferințe a Hotelului ”My Continental” – București și respectiv  joi dimineață în amfiteatrul Colegiului Național ”Sfântul Sava”.
Temele ce vor fi dezbătute – ne mai preciza  inspectorul general, Ion Ghimpețeanu –  sunt modificările legislative necesare pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar, măsurile ce urmează a fi întreprinse pentru funcționarea optimă a unităților de învățământ, în sezonul rece, fundamentarea cifrei de școlarizare pentru învățământul preuniversitar de stat și emiterea avizului conform, în vederea organizării rețelei unităților de învățământ preuniversitar pentru anul școlar 2023-2024, împreună cu o serie de alte probleme curente.
Inspectorul gen. Ion Ghimpețeanu ne-a promis că va reveni ulterior convocării cu mai multe detalii despre conținutul dezbaterii din aceste zile.

Articolul precedentFemeie de 70 de ani, găsită moartă în Hotelul Valahia din Târgoviște
Articolul următorGhidul solicitantului aferent apelului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar”, finanțat prin PNRR se află în consultare publică până pe 25 noiembrie